Bozüyük Kent Konseyi Çalışmalara Başladı

Bozüyük Kent Konseyi Çalışmalara Başladı

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulun ardından Bozüyük Kent Konseyi çalışmalara başladı.

A+A-

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulun ardından Bozüyük Kent Konseyi çalışmalara başladı.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Nermin Nalbantoğlu Bozüyük Kent Konseyi Başkanı seçilmişti. Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Seçilen Nermin Nalbantoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri yaptıkları ilk toplantının ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ve Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk'ü makamında ziyaret etti. 

kent-konseyi.jpg

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nermin Nalbantoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bozüyük Kent Konseyi olarak ilk toplantımızın ardından çalışmalarımıza  Kaymakamımız Sayın Adem Öztürk ve Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu makamlarında ziyaret ederek başladık. İş ve güç birliğimize verdikleri destek, yüreklendiren sözleri ve sıcak karşılamaları için Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız'a Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak çok teşekkür ederiz. 

kent-konseyi2.jpg

Birlikten kuvvet doğar.

Birliğimizin ve dolayısıyla kuvvetimizin artması amacıyla kuracağımız çalışma grupları ile suya atılan bir taşın suda yarattığı halkalar gibi genişleyerek artıp çoğalacağız. 

Bu vesile ile Bozüyük için projesi, hayali olup elini taşın altına koymak isteyen herkese kapımızın ve gönlümüzün açık olduğunu bir kez daha yinelemek isteriz." ifadelerini kullandı.

kent-konseyi-kaymakam.jpg 

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.