Bozüyük Kent Konseyi'nde Nalbantoğlu Dönemi

Bozüyük Kent Konseyi'nde Nalbantoğlu Dönemi

Bozüyük Kent Konseyi'nin 5. Genel Kurul toplantısı Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

A+A-

Bozüyük Kent Konseyi'nin 5. Genel Kurul toplantısı Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

Kent Konseyi 5. Genel Kurul toplantısına Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, çok sayıda STK Başkan ve temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri katılırken kongrede Divan Başkanlığı için Bozüyük Dostları Derneği Başkanı Aygül Varlık ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Bozüyük Şube Başkanı Nermin Nalbantoğlu yarıştı.

kent-konseyi55.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun yaptığı açılış konuşmasıyla başladı. Gündemin okunmasının ardından saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Ardından divan başkanı ve divan üyelerinin belirlenmesine geçildi. Divan Başkanı Osman Tekeli olurken divan üyeleri de Celali Yılmaz ve Mehmet Erkoç oldu. Sonrasında Başkan Bakkalcıoğlu, Kent Konseyi seçiminin hayırlı olması temennisinde bulunarak kongrenin yönetimini yönetmelik gereği divan kuruluna devretti ve salondan ayrıldı. 

kent-konseyi77.jpg

Sonrasında önceki dönem Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu konuşma gerçekleştirdi. Nurettin Oydu, yaptığı konuşmada kent konseyi kongresinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ardından kent konseyi başkan adaylarının konuşmalarına geçilirken Aygül Varlık ve Nermin Nalbantoğlu sırayla konuşma yaptı.

kent-konseyi11.jpg

Ardından divan başkanlığı için oylamaya geçildi. 103 delegenin oy kullandığı seçimde Nermin Nalbantoğlu 55, Aygül Varlık ise 48 oy aldı. Bu sonuçla mevzuat gereği seçim ikinci tura kaldı.

94 delegenin oy kullandığı Bozüyük Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısının ikinci tur oylamasında Aygül Varlık 43 oy alırken, Nermin Nalbatoğlu 51 oy alarak Bozüyük Kent Konseyi Başkanı oldu. Nermin Nalbantoğlu'nun yürütme kurulu ise şu isimlerden oluştu: Celali Yılmaz, İsmet Ülken, Mehmet Koca, Süleyman Çaydere, Oğuz Yavuz, Ayşenur Turan, İbrahim Kayacık, Abdülhadi Güzel, Asuman Gül, Ramazan Akalın, Bilal Bayrak, Mustafa Öztürk, Ali Merdan Erdoğan, Yaşar Temirli, Selami Yıldız, Özlem Yazar, Emre Akgül, Ali Turgut, Hayati Çil,Gürhan Efe ve Serpil Uslu.
 

Bu haber toplam 1354 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.