Bozüyük'te Türk Halk Müziği Şöleni

Bozüyük'te Türk Halk Müziği Şöleni

Bozüyük'te Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Yöre Yöre Ezgilerimiz” adlı konser düzenlendi.

A+A-

Bozüyük'te Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Yöre Yöre Ezgilerimiz” adlı konser düzenlendi.

Gerçekleştirilen konsere Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

turk-halk-muzigi1.jpegBozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen konserde Bolu, Tekirdağ, Konya, Kütahya, Artvin, Bitlis gibi 22 farklı yöreye ait 22 türkü solo ve koro olarak seslendirilirken Bozüyüklü vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde Bozüyük Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu dinleyenleri yöreden yöreye götürdü.

turk-halk-muzigi2.jpegTürküseverlerin unutulmaz bir gece yaşadığı konser programının sonunda sahneye gelen Başkan Bakkalcıoğlu koro şefleri Mehmet Uysal ve Senanur Kale ile birlikte programın sunucusu Ecem Nil Ada’ya bu güzel program için teşekkür ederek çiçek takdim etti. Başkan Bakkalcıoğlu Mehmet Uysal Hoca’nın öncülüğünde halk müziğine gönül veren ve çalışmalara amatörce katılan bütün koristlere teşekkür ederek “Artık Bozüyük'te Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği gençlerimizle alt kuşaklara yansımaya başladı” ifadelerini kullandı.

turk-halk-muzigi3.jpegturk-halk-muzigi4.jpeg
 

Bu haber toplam 1249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.