Bozüyük'ün Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlanacak

Bozüyük'ün Kurtuluşunun 102. Yılı Kutlanacak

Yarın Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

A+A-

Yarın Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü düzenlenecek etkinliklerle kutlanacak.

Bozüyük'te 4 Eylül Kurtuluş Günü anma törenleri ve etkinlikleri 4 Eylül Çarşamba günü saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayacak. 

Bozüyük Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığınca çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak saygı atışı yapılacak ve hep bir ağızdan İstiklal Marşı okunacak. 

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu tarafından Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Kur’an-ı Kerim okunarak şehitlerimizin ruhuna bağışlanacak. 

Ardından şiirler okunarak Halk Oyunları gösterileri sahnelenecek. Gerçekleştirilecek olan program 4 Eylül Kurtuluş etkinliklerinde dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erecek. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenlerin ardından 11:45 ve 12:45 saatleri arasında belediye sesli anons sisteminden kahramanlık türküleri yayınlanacak. 

Ardından Bozüyük’te kurtuluş akşam saatlerinde yapılacak araç konvoyu ve gece kutlamaları ile de coşkuyla kutlanmaya devam edecek.
 

Bu haber toplam 638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.