Kafkas Derneği'nden Harika Gösteri

Kafkas Derneği'nden Harika Gösteri

Bozüyük Kuzey Kafkasya Derneği tarafından düzenlenen TILEY Dans Ekibi ve Minikler Mızıka Ekibinin gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Bozüyük Kuzey Kafkasya Derneği tarafından düzenlenen TILEY Dans Ekibi ve Minikler Mızıka Ekibinin gösterisine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa  Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kuzey Kafkasya Kültür Derneği Başkanı Oğuz Yavuz, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

bozuyukte-unutulmaz-gece-1.jpeg

Programın açılış konuşmasını yapan Kuzey Kafkasya Kültür Derneği Başkanı Oğuz Yavuz 1992 yılından beri dernek olarak faaliyet gösterdiklerini, derneğin amacının dayanışma ve yardımlaşmanın haricinde Kafkas kültürü olan dansları, folkloru ve müziği gelecek kuşaklara aktarmak olduğunu belirterek “Ekim, Kasım ayından beri hocalarımız sayesinde TILEY Dans Ekibi ve Minikler Mızıka Ekibi’nin çalışmaları devam ediyor. İnşallah beğeneceğinizi umduğunuz güzel eğlenceli bir gece geçireceksiniz. Hepinize iyi seyirler diliyorum” şeklinde konuştu.

bozuyukte-unutulmaz-gece-2.jpeg

Sonrasında TILEY Dans Ekibi ve Minikler Mızıka Ekibi gösterilerini sunarken Kafkas dansları ve müziklerinin yer aldığı program beğeni ile izlendi. Programın sonunda  Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Bu güzel gecede görev alan yavrularımızı başarılı performansları nedeniyle tek tek tebrik ediyor, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

bozuyukte-unutulmaz-gece-3.jpegbozuyukte-unutulmaz-gece-4.jpeg

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.