Kent Konseyi'nden Vali Aygöl'e ziyaret

Kent Konseyi'nden Vali Aygöl'e ziyaret

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nermin Nalbantoğlu ve kent konseyi üyelerini makamında ağırladı.

A+A-

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nermin Nalbantoğlu ve kent konseyi üyelerini makamında ağırladı. Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nermin Nalbantoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ziyaretle ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bozüyük Kent Konseyi olarak bugün Bilecik Valimiz Sayın Şefik Aygöl bizleri makamında kabul etti. Kendisine projelerimizden kısaca bahsettik. En kısa sürede bir projemizi birlikte  hayata geçirmek için davetimizi beklediğini söyledi Sayın Valimiz. 

Şahsen çok etkilendiğim bir uygulamasından söz etmeden geçemeyeceğim. Valimiz Ziyaretçilerine  çay yerine üç farklı çeşit şerbet ikram ediyor. Hepsi yöremizde yetişen bitkilerle ve baharatlarla hazırlanmış özel tarifler. Eski mutfaklardan tatların korunması ve günümüze taşınması üzerine daha önce çok emek vermiş biri olarak tarihî bir binada bu kadar anlamlı bir sunumdan gerçekten çok mutlu oldum. Kendilerine bir Bilecikli olarak teşekkür ediyorum. 

Bozüyük Kent Konseyi adına da yakın ilgisi, başarı dilekleri ve destek sözü için çok çok teşekkür ediyorum.

Sayın Valimizi en kısa sürede Bozüyük'te ağırlamak istiyoruz." 

kent-konseyi-001.jpg

Bu haber toplam 1545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.