Minik Ela'dan Başkan Bakkalcıoğlu'na Ziyaret

Minik Ela'dan Başkan Bakkalcıoğlu'na Ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda yüzme kursunda klorlama çukuruna düşen ve hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Ela Çam, sağlığına kavuşmasının ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti.

A+A-

Geçtiğimiz haftalarda yüzme kursunda klorlama çukuruna düşen ve hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Ela Çam isimli kız çocuğu, sağlığına kavuşmasının ardından Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti.

Geçtiğimiz haftalarda, Bozüyük Belediyesi tarafından açılan yüzme kursuna giden minik Ela Çam, soyunma odasında kapağı açık bırakılan klorlama çukuruna düşmüştü. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bozüyük Devlet Hastanesi'ne, ardından da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Yapılan tedavilerin ardından iyileşen minik Ela'yı Başkan Bakkalcıoğlu hastanede ziyaret etmişti.

Sağlığına kavuşarak hastaneden taburcu olan minik Ela, Başkan Bakkalcıoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Bakkalcıoğlu, minik Ela ile yakından ilgilenirken  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ela kızımızı ailesiyle birlikte belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum. Sağlığına kavuşan mucize kızımızı güzel sohbetimizin ardından, Belediyemiz Sanatevi’nde de misafir ettik. Gözlerindeki ışıltıyla bize enerji veren kızımıza bir ömür boyu sağlık ve güzel bir gelecek diliyorum. Ela artık bizim kızımız." ifadelerini kullandı.

minikela1.jpgminikela2.jpgminikela3.jpg
 

Bu haber toplam 1108 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.