Şehrimizin en önemli hususu eğitim

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bozüyük'te yaptırılan TOBB Anaokulu’nu ziyaret etti.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Bozüyük'te yaptırılan TOBB Anaokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında minik öğrencilerle bir araya gelen Vali Aygöl, öğrencilerle etkinlikler yaparak okulun eğitim hayatına kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bozüyük Anaokulu müdürü Gizem Yıldız katıldı.

Eğitimin, Bilecik’in gelişimi için en önemli önceliklerden biri olduğunu vurgulayan Vali Aygöl, okulda incelemelerde bulundu. Ardından öğretmenler odasında yapılan toplantıda, öğrencilerin eğitimine katkı sağlayacak modern ve donanımlı bir ortam oluşturulmasının önemine dikkat çeken Aygöl, “Bu tür yatırımlar, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için büyük bir fırsattır. Eğitime yapılan her katkı, güçlü bir toplum inşa etmemizin temelidir.” dedi.

Açılışı yapılan anaokulun, öğretmenler, öğrenciler ve veliler için hayırlı olması temenni edildi.


 

Bozüyük Haber Haberleri